| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
İçeceklerin Genel Tanımı-çeşitleri
|
Öğrenci derse, işlenecek konu ile ilgili ön hazırlık
yaparak gelmelidir.
|
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 3352
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 2207
İÇECEK BİLGİSİ
Editör
Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ
|
| 2 |
Soğuk İçecek çeşitleri ve Servis teknikleri
|
Öğrenci derse, işlenecek konu ile ilgili ön hazırlık
yaparak gelmelidir.
|
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 3352
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 2207
İÇECEK BİLGİSİ
Editör
Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ
|
| 3 |
Soğuk İçecek çeşitleri ve Servis teknikleri
|
Öğrenci derse, işlenecek konu ile ilgili ön hazırlık
yaparak gelmelidir.
|
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 3352
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 2207
İÇECEK BİLGİSİ
Editör
Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ
|
| 4 |
Sıcak içecekler ve çeşitleri
|
Öğrenci derse, işlenecek konu ile ilgili ön hazırlık
yaparak gelmelidir.
|
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 3352
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 2207
İÇECEK BİLGİSİ
Editör
Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ
|
| 5 |
Sıcak İçecek Çeşitleri-Çay-Ihlamur-Adaçayı-Fesleğen
|
Öğrenci derse, işlenecek konu ile ilgili ön hazırlık
yaparak gelmelidir.
|
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 3352
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 2207
İÇECEK BİLGİSİ
Editör
Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ
|
| 6 |
Sıcak İçecek Çeşitleri-Kahve
|
Öğrenci derse, işlenecek konu ile ilgili ön hazırlık
yaparak gelmelidir.
|
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 3352
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 2207
İÇECEK BİLGİSİ
Editör
Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ
|
| 7 |
Arasınav
|
|
|
| 8 |
Sıcak İçecek Çeşitleri-Kakao-Sıcak Çikolata-Sahlep-Boza
|
Öğrenci derse, işlenecek konu ile ilgili ön hazırlık
yaparak gelmelidir.
|
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 3352
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 2207
İÇECEK BİLGİSİ
Editör
Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ
|
| 9 |
Alkollü içecekler-Servis ve sunum teknikleri-Bira
|
Öğrenci derse, işlenecek konu ile ilgili ön hazırlık
yaparak gelmelidir.
|
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 3352
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 2207
İÇECEK BİLGİSİ
Editör
Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ
|
| 10 |
Alkollü içecekler-Servis ve sunum teknikleri- kokteyller
|
Öğrenci derse, işlenecek konu ile ilgili ön hazırlık
yaparak gelmelidir.
|
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 3352
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 2207
İÇECEK BİLGİSİ
Editör
Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ
|
| 11 |
Alkollü içecekler-Servis ve sunum teknikleri-Şarap;Bölgelere göre çeşitleri
|
Öğrenci derse, işlenecek konu ile ilgili ön hazırlık
yaparak gelmelidir.
|
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 3352
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 2207
İÇECEK BİLGİSİ
Editör
Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ
|
| 12 |
Alkollü içecekler-Servis ve sunum teknikleri-Viski
|
The student prepares for the lesson about the subject to be covered.
should come by.
|
T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI NO: 3352
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI NO: 2207
İÇECEK BİLGİSİ
Editör
Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ
|
| 13 |
Yarıyıl sonu sınavı
|
|
|